Спортски сусрети

У оквиру Видовданског Саборовања ове године су организовани и спортски сусрети.

Турнир у шаху одржан је 17.06.2017. у Шаховском клубу Раднички у Београду. Учествовало је 12 шахиста, међу којима један интернационални мајстор и један ФИДЕ мајстор. Победио је ФИДЕ мајстор Светозар Влаховић. Победник је добио пехар и улазницу за Видовданско вече.


Турнир у баскету одржан је 18.06.2017. у Пионирском граду на Кошутњаку. Учествовало је 8 екипа, састављених од младих са Косова и Метохије. Екипе су носиле називе косовских јунака које су им дедељене на почетку турнира. Прво место освојила је екипа "Милош Обилић", друго место екипа "Браћа Југовић", а треће место екипа "Влатко Вуковић". Победничке екипе добиле су пехаре, а чланови првопласиране екипе "Милош Обилић" и улазнице за Видовданско вече.


 

Newsletter
Уколико желите да будете на време информисани о најновијим активностима Удружења, пријавите се за пријем newslettera.


Удружење Срба Косова и Метохије је добровољно, невладино, нестраначко и непрофитно удружење грађања. Међу главним циљевима Удружења је допринос остваривању свих права Срба на Косову и Метохији, као равноправног народа на својој територији.

Удружење ће учествовати у свим пројектима за помоћ Србима на Косову и Метохији и њихов опстанак и за повратак расељених.

КОНТАКТ