Апел српској јавности


Удружењe Срба Косова и Метохије                        
Миклошићева бр. 11, Београд                                     
Тел. 064/224-74-60                                                      

 

 

 

 

  

Апел српској јавности

 

Удружење Срба Косова и Метохије у Београду сматра да је недопустиво и срамно да се убиство Оливера Ивановића, као непријатељски терористички акт којим се угрожава опстанак Срба на Космету, у Србији користи за страначке обрачуне и јавно испољавање острашћених политичких ставова. Замислите да смо ми прогнани Срби и они који су остали да живе на Косову и Метохији видели данас заједничку конференцију за штампу позиције и опозиције колико бисмо лакше дисали. Овако, осећамо се као да остајемо без ваздуха.

Апелујемо на све политичке субјекте, на појединце и на укупну српску јавност  да не испољавају медђусобну политичку и личну нетрпељивост када су у питању српски непријатељи, што свакако јесу организатори и извршиоци убиства Оливера Ивановића, ко год они били.

 

 

 

 

Београд,                 
16.01.2018.                                                      

Newsletter
Уколико желите да будете на време информисани о најновијим активностима Удружења, пријавите се за пријем newslettera.


Удружење Срба Косова и Метохије је добровољно, невладино, нестраначко и непрофитно удружење грађања. Међу главним циљевима Удружења је допринос остваривању свих права Срба на Косову и Метохији, као равноправног народа на својој територији.

Удружење ће учествовати у свим пројектима за помоћ Србима на Косову и Метохији и њихов опстанак и за повратак расељених.

КОНТАКТ